AGNOKTA Sh.p.k.

AGNOKTA shpk. është një kompani me shtrirje në Ballkan, e cila u ofron klientëve të zgjedhin shërbime profesionale dhe rrjete shpërndarjeje, shitjeje, marketingu e promocioni efikase për një gamë të gjerë produktesh të një cilësie të lartë.

 

Kemi ndihmuar kompanitë të rrisin bizneset e tyre përmes marketingut si në planin biznes - biznes ashtu edhe në tregun e shërbimeve dhe logjistikës. Sigurojmë shpërndarje të produkteve me emër që kryesojnë tregun në fushën e kujdesit të lëkurës, kozmetikës, dhuratave dhe parfumerisë.

 

Agnokta shpk. është përkushtuar ndaj praktikave më të mira të administrimit të koorporatave, konform parimeve të etikës së biznesit dhe transparencës në të gjitha aspektet.

 

Produktet tona vihen në dispozicion të klientëve në të gjitha pikat e shitjes me pakicë në të gjitha vendet e Balkanit.

 

Rrjeti yne i shpërndarjes përfshin Farmacitë, Dyqanet e Produkteve të Bukurisë, Dyqanet e Dhuratave dhe Parfumerive si dhe Supermarketet e mëdha.


essay writer.

This usually means that you can essay writing service use the conditions to discover more about writing, and this is something which can help you a lot.

The full procedure will not require you to buy a particular paper provided that you’ve write my essay got the abilities to execute the job.

sqSQ
en_USEN sqSQ