Rreth Nesh

A locksmith is an expert practitioner that makes the keys to locks and fixes, including all those utilised to get areas including houses and businesses. Modern-day locks are not needed any longer because of the high amount of stability measures today required. That being the работа москва instance, people need a locksmith to install, restore or replace damaged locks and vital systems’ expert locksmith near my location services.

AGNOKTA shpk. me qendër në Tiranë, Shqipëri, është një kompani Marketingu dhe Distribucioni, e cila ofron shërbime të shumta me qëllim për t’i shërbyer në mënyrë të dedikuar klientëve të ndryshëm sipas nevojave të tyre të larmishme.

 

Ne krijojmë dhe implementojmë strategji Shitjeje dhe Marketingu – kryejmë kërkim tregu të thellë për të rritur fitimet dhe shitjet e kompanisë – Synojmë të ndërtojmë marrëdhënie me një audiencë të caktuar – Rritje të ekspozimit të përgjithshëm për të mbërritur tek klientë potenciale që janë të interesuar në shërbimin e ofruar.

 

Ne mund të asistojmë dhe ndihmojnë biznesin tuaj pavarësisht nga zonat e synuara të shitjes, qoftë ajo lokale, rajonale apo kombëtare.

 

VIZIONI YNE

Agnokta shpk. e specializuar në shitje dhe marketing të një larmie produktesh për të ndihmuar kompanitë të rritin biznesin e tyre në rajonin e Ballkanit.

 

MISIONI YNE

To deliver excellence through personalized customer service, superior quality products,https://jobitel.com and a team of dedicated people.

 

FOKUSI YNE

Marketingu dhe shitja e produkteve të Kujdesit të Lëkurës, Dermo-kozmetike, Produkteve të Parfumerisë dhe Dhuratave në rajon.

 

KUJDESI LEKURES

KUJDESI FLOKEVE

MIREQENIA PERSONALE

LINJA PEDIATRIKE

KUJDESI NDAJ DIELLIT

LINJA PARFUMEVE

sqSQ
en_USEN sqSQ