Markat

Kliko mbi logo per te pare linjat e produkteve te Laboratorios BABE

I themeluar nga dy farmacistë, BABÉ Laboratories Laboratories ka filluar aktivitetin në 1994 në fushën e dermo-kozmetikës me qëllimin për t’u kujdesur për shëndetin, mirëqenien dhe bukurinë e lëkurës. Që atëherë, produktet e Babé mbrojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen, duke ofruar dermo-kozmetikë specifike për çdo tip lëkure.

BABÉ prodhon produkte dermo-kozmetike me një cilësi të lartë dhe të efektshme duke ofruar gjithashtu siguri të plotë në përdorimin e tyre. .

Me produkte të efektshme nënkuptohet krijimi i formulave, të cilat zgjidhin problemet e lëkurës, si për bebet ashtu edhe për të rriturit.

Kjo markë siguron cilësinë më të lartë përmes një përzgjedhjeje të kujdesshme të përbërësave aktivë, përqëndrimi i të cilëve komunikohet i shprehur në % në çdo produkt. Këtë ne e quajmë transpareca e BABÉ, e cila na ka lejuar të fitojmë besimin e mijëra doktorëve, farmacistëve dhe pacientëve.  

Thënë shkurtimisht, BABÉ ofron produktet më të mira dermo-kozmetike me cilësi të lartë farmaceutike.

Produktet BABÉ u vijnë në ndihmë trajtimeve dermatologjike dhe të rekomanduara nga doktorë dhe farmacistë që vlerësojnë dhe besojnë formulat tona të testuara dermatologjikisht. Për më tepër, në përputhje me Rregullat Europiane, përgjegjësinë dhe vlerat tona sociale, produktet e Laboratorios BABÉ nuk janë të testuara tek kafshët.

BABÉ respekton balancat fiziologjike dhe pH e lëkurës, duke kontribuar në mirëqënien dhe shëndetin personal. Sepse në dermo-kozmetikë, shëndeti është esenca e bukurisë.

Në ditët e sotme BABÉ po shitet në 35 shtete të botes dhe ne punojmë çdo ditë e më shumë që më shumë njerëz të mund të përfitojnë nga cilësia dhe efikasiteti i produkteve tona dermo-kozmetike.

KOMPANI E CERTIFIKUAR NGA ISO 9001
Produktet BABÉ janë të çertifikuara nga Standartet ISO 9001:2008, që i korrespondojnë Dizajnit, Përgatitjes dhe Tregtimit të Produkteve Kozmetike.
Sistemi i tyre përmbush gjithashtu normën 22.716 në përputhje me Kodin e Praktikave Më të Mira Prodhuese (GMP).

Kliko mbi logo per te vizituar faqen e YARDLEY London

Yardley London është një nga furnizuesit më të vjetër dhe më të qëndrueshëm të Anglisë për sapune dhe parfume cilësore. Me 246 vite trashëgimni në këtë treg, Yardley London është në majë të markave angleze të aromave dhe krenohet me autenticitetin që ofron dhe cilësinë e besueshme të aromave të luleve dhe produkteve të trupit, të cilat janë të përballueshme nga të gjithë. Yardley London krenohet gjithashtu me Urdhërat Mbretërorë të fituara ndër vite, saktësisht që nga 1921 ka rrëmbyer këtë çmim 6 herë.

E vërteta e trashëgimnisë Yardley of London, qëndron tek ndjeshmëria sesa e rëndësishme është, që sa më shumë produkte të burojnë nga Mbretëria e Bashkuar, ndaj rezulton që në 2016, 100% e tyre të prodhohen në Mbretërinë e Bashkuar. Të gjitha marrëdhëniet me furnitorët, jane të bazuara në transparencë të plotë të ingredientëve dhe komponentëve të paketimit që ata zgjedhin për Yardley-in, prandaj ata u nënshtrohen politikave kundër testimit të produkteve tek kafshët. “Ne zgjedhim të punojmë vetëm me prodhues të cilët kanë një regjistër të provuar të praktikave të sigurta dhe miqësore ndaj mjedisit.”

Kështu Yardley London është përkushtuar për të siguruar se çdo aspekt i biznesit të tij po operon në mënyrë të qëndrueshme dhe jep impakt të tillë që produkti i prodhuar po menaxhohet me përgjegjësi. Kompania është tërësisht në dijeni të të gjithë impakteve madhore dhe i menaxhon ato përmes aktiviteteve të nënvizuara në politikat e tij.

Yardley of London është gjithashtu anëtar aktiv i CTPA (www.thefactsabout.co.uk) për të mbështetur çdo konsumator ose kompani që do të shprehë një shqetësim për lëndët e para dhe të përmirësojë praktikat mjedisore në industri.

Kliko mbi logo per te vizituar faqen e WOODS OF WINDSOR

Woods of Windsor është një nga furnizuesit më të vjetër dhe më të qëndrueshëm të Anglisë për sapune dhe parfume cilësore. Me 246 vite trashëgimni në këtë treg, Woods of Windsor është në majë të markave angleze të aromave dhe krenohet me autenticitetin që ofron dhe cilësinë e besueshme të aromave të luleve dhe produkteve të trupit, të cilat janë të përballueshme nga të gjithë.

E vërteta e trashëgimnisë Woods of Windsor, qëndron tek ndjeshmëria sesa e rëndësishme është, që sa më shumë produkte të burojnë nga Mbretëria e Bashkuar, ndaj rezulton që në 2016, 100% e tyre të prodhohen në Mbretërinë e Bashkuar. Të gjitha marrëdhëniet me furnitorët, jane të bazuara në transparencë të plotë të ingredientëve dhe komponentëve të paketimit që ata zgjedhin për Woods of Windsor-in, prandaj ata u nënshtrohen politikave kundër testimit të produkteve tek kafshët. “Ne zgjedhim të punojmë vetëm me prodhues të cilat kanë një regjistër të provuar të praktikave të sigurta dhe miqësore ndaj mjedisit.”

Kështu Woods of Windsor është përkushtuar për të siguruar se çdo aspekt i biznesit të tij po operon në mënyrë të qëndrueshme dhe jep impakt të tillë që produkti i prodhuar po menaxhohet me përgjegjësi. Kompania është tërësisht në dijeni të të gjithë impakteve madhore dhe i menaxhon ato përmes aktiviteteve të nënvizuara në politikat e tij.

Woods of Windsor është gjithashtu anëtar aktiv i CTPA (www.thefactsabout.co.uk) për të mbështetur çdo konsumator ose kompani që do të shprehë një shqetësim për lëndët e para dhe të përmirësojë praktikat mjedisore në industri.


perfect essay writers

sqSQ
en_USEN sqSQ