Burimet Njerezore

Agnokta shpk. ofron mundësi unike për t’u zhvilluar profesionalisht në aspekte të ndryshme të aktivitetit të saj. Siguron një vend ku mund të ndërtohen kapacitete, përmiresohen dhe perfeksionohen aftësitë për punë individuale dhe në grup, gjithnjë duke respektuar të drejtat dhe detyrimet etike.

 

POZICIONE TE LIRA

Jeni të lutur të plotësoni formularin e mëposhtëm në mënyrë që aplikimi juaj të merret në konsideratë për mundësi punësimi.

 

JU LUTEM PERDORNI FORMULARIN E MEPOSHTEM PER TE APLIKUAR PER PUNE:

sqSQ
en_USEN sqSQ