Partneret

Ne duam të jemi krenarë me zgjedhjen e partnerëve tanë, duke u siguruar kështu kllientëve tanë markat më të mira dhe më të njohura ndërkombëtarisht.

Jemi përkushtuar për të arritur përfitime të ndërsjellta, të dëgjojmë dhe të jemi të përgjegjshëm, të komunikojmë hapur dhe me transparencë.

Ju lutemi shihni më poshtë partnerët tanë:

Laboratoris BABÉ - “Dermo-kozmetikë e pastër dhe e përballueshme e cila përmbush të gjithë kërkesa farmaceutike dhe sigurinë, si dhe kujdeset për lëkurën e të gjithë familjes“

Yardley London është një nga furnizuesit më të famshëm në treg për sapunë dhe aroma luksoze. Një seri çmimesh mbretërore, inovacione dhe produkte të reja janë prova e gjallë për popullaritetin e markës së shquar të aromave në Mbretërinë e Bashkuar.

Woods of Windsor me shumë dëshirë dhe krenari prezanton një gamë të gjerë aromash dhe produktesh për një banjë plot kënaqësi si për veten tuaj, ashtu edhe për t’ua bërë dhuratë të tjerëve. Kjo gamë përfshin parfume të lehta, xhel dushi, krem duarsh, larës duarsh, pudër, dhe sapune.

sqSQ
en_USEN sqSQ